Opinie o Nas
  • Przechowalnia 0
  • Jesteśmy na facebooku



    Kontakt
    Chcesz złożyć zamówienie, zapytać o produkt, lub zadać inne pytanie?

    (22) 609 62 35

    (tel) 504 276 114
    (fax) 22/609 62 36
    (mail) czysto24@czysto24.net

    Nasz magazyn mieści się w Warszawie przy ul. Pryzmaty 15, jest czynny od poniedziałku do piątku od 7.30 do 16.00.

    Umożliwiamy płatności kartami płatniczymi oraz kredytowymi za pomocą standardowego terminala


    Odwiedź nas osobiście. Zapraszamy.



















    Polityka prywatności

    Zapewnia bezpieczeństwo Państwa danych osobowych.

    Dane osobowe podane w sklepie internetowym Czysto24.net są wykorzystywane jedynie do celu i w zakresie potrzebnym dla wykonania przez nas zamówienia (tj. dla dostarczenia Klientowi przesyłki i dokonania rozliczeń). Sklep internetowy Czysto24.net nie udostępniamy danych osobowych naszego Klienta żadnym osobom, firmom ani jakimkolwiek innym podmiotom trzecim, poza biorącymi bezpośredni udział w procesie sprzedaży i dostawy towaru (dane adresowe udostępniane są firmom kurierskim i firmom prowadzącym Punkty Odbioru Osobistego).

    Dane będą przetwarzane z zachowaniem wszelkich wymogów bezpieczeństwa, które określono w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002r., Nr 101 poz.926 z późn.zm.) oraz w wydanych na jej podstawie przepisach wykonawczych. Klient ma prawo swobodnego dostępu (wglądu) do swoich danych osobowych, prawo ich poprawiania, a także prawo żądania zaprzestania ich przetwarzania i ich usunięcia z bazy danych, co należy zgłosić do administratora danych - firmy C.E.G.

    Polityka plików „cookies”
    • Czym są pliki „cookies”?
    Poprzez pliki „cookies” należy rozumieć dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników przeznaczone do korzystania ze stron internetowych. Pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie użytkownika i odpowiednio wyświetlić stronę internetową dostosowaną do jego indywidualnych preferencji. „Cookies” zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
    • Do czego używamy plików „cookies”?
    Pliki „cookies” używane są w celu dostosowania zawartości stron internetowych do preferencji użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych. Używane są również w celu tworzenia anonimowych, zagregowanych statystyk, które pomagają zrozumieć w jaki sposób użytkownik korzysta ze stron internetowych co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości, z wyłączeniem personalnej identyfikacji użytkownika.
    • Czy pliki „cookies” zawierają dane osobowe
    Dane osobowe gromadzone przy użyciu plików „cookies” mogą być zbierane wyłącznie w celu wykonywania określonych funkcji na rzecz użytkownika. Takie dane są zaszyfrowane w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osobom nieuprawnionym.
    • Usuwanie plików „cookies”
    Standardowo oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych domyślnie dopuszcza umieszczanie plików „cookies” na urządzeniu końcowym. Ustawienia te mogą zostać zmienione w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików „cookies” w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym przesłaniu na urządzenie użytkownika. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików „cookies” dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).Ograniczenie stosowania plików „cookies”, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.

    Akceptuję
    Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.